31.5.07

Productor del Solsonés

Fa produccions per tot el món i treballa en equip. L'ordinador portatil i un mobil són les seues eines.
[ Llegir tot el testimoni ]

12.5.07

El teletreball sembla que tira endavant

Doncs si, tal com han publicat diversos medis sembla que per fi el teletreball deixarà de ser un pla pilot i passarà a ser una realitat. A veure si és veritat i la cosa s'extèn.

Un dels articles: Los funcionarios podrán ejercer el teletrabajo el 50% de su jornada

11.5.07

Dissenyadora de joies

Al Telecentre del Solsonés hi va un teletreballadora que dissenya joies. Sembla que està molt satisfeta de teletreballar i que li va força bé.
http://lamemoria.blogia.com/2007/050302-una-disenyadora-de-joies-al-telecentre.php

Funcionaris i teletreball

Avui mentre em dutxava el senyor Emili Teixidor ha llegit la seua Contraportada en el programa del Bassas de Catalunya Radio. En directe no ho he sentit, però a mig matí he sentit una oient que no n'estava massa contenta. I gràcies al podcast ho he pogut sentir.

Ha parlat dels funcionaris, de la seua mala fama i del teletreball. Ho he escoltat unes quantes vegades, i cada vegada estic més convençuda que ha estat un text força desafortunat.

Al senyor Emili Teixidor li diria que no tots els funcionaris són com els descriu, i que si hi ha funcionaris com els que ell pinta és perquè se'ls ho permet. Si els caps que tenen aquests funcionaris, i els superiors a aquests, es preocupessin més de l'assoliment de resultats i no tant de si han fitxat a tal o qual hora, les coses anirien molt millor. Si canviem aquesta mentalitat el teletreball té molt sentit, i ben segur que tothom hi sortiria guanyant.

Som molta gent la que treballem pel teletreball i que pensem que l'administració ha de donar exemple. Espero que algun dia el senyor Emili Teixidor es fixi amb els funcionaris que són responsables i fan molt bé la seua feina, tant si ho fan des del despatx com des de casa seua.